Woom cyklerne er lavet i den højest tænkelige kvalitet.

En god cykel kræver dog stadig vedligeholdelse. Bruges cyklen dagligt/ofte, anbefaler vi, at du lader din cykelhandler servicere den minimum 1 gang om året.

Har du selv en smule flair for cykler, er det også let selv at vedligeholde.

Det anbefales at gøre følgende:

Smør kæden jævnligt efter behov. Særligt om vinteren er det vigtigt, da salt udtørrer kæden og får den til at ruste hvis den ikke vedligeholdes. Brug kun kædeolie af høj kvalitet. En sådan olie smører godt og samler minimum af skidt. Herudover kan den let aftørres fra kæde, bagskifter og bagstel .

Vask cyklen og hold den ren. Særligt om vinteren er det vigtigt at få fjernet vejsalt fra cyklens dele og stel. Vask cyklen med børste/spand eller en blød vandstråle fra en vandslange. Brug ALDRIG højtryksrenser eller sprøjt direkte på cyklens kuglelejer i nav, pedaler, krank mm.

Smør bevægelige dele som kabler, bagskifter mm. Cyklens kuglelejer er smurt med fedt fra producentens side eller er lukkede lejer. Smør aldrig disse med olie. Vær forsigtig med olie i nærheden af cyklens skivebremser (OFF og OFF AIR modeller). Blot en smule olie på skiverne, kan få cyklens bremser til at hyle.

Kontroller med jævne mellemrum cyklens kabler samt bremseklodser og stram/udskift efter behov.

Overholder du disse enkle råd, har du en velfungerende cykel som holder længe og fungerer optimalt samt bevarer sin meget høje gensalgsværdi.