3 tegn på, at dit barn er klar til en pedalcykel

Vi sætter ikke pedalerne på pause – vi sætter dem i gang! Løbecykler er afgørende for at lære de grundlæggende cykelfærdigheder, men hvad sker der, når dit barn afgiver signaler om, at de er klar til at tage nye udfordringer op? Pedalcykler til undsætning!

Woom 2 og woom 3 er de to første pedalcykler i Woom Original serien. De har en lang række funktioner, der gør dem til den perfekte første pedalcykel for ethvert barn, der er klar til at tage på nye eventyr. Men hvordan ved du, hvornår dit barn er klar til pedaler?

Afslørende tegn på, at dit barn er klar

1. De mestrer de grundlæggende cykelevner

Løbecykler giver udviklingsmuligheder for at mestre det grundlæggende, som du ikke finder på cykler med støttehjul. Hvis dit barn balancerer, styrer, drejer og stopper, kan dit barn være klar til en pedalcykel.

2. De passer ikke længere behageligt på deres løbecykel

Woom 1 er designet til børn på 82-100 cm. i højden. Woom 1 PLUS er designet børn på 95-110 cm. i højden. Hvis dit barn ikke længere falder inden for disse højdeintervaller, vil de sandsynligvis ikke være i den rigtige køreposition. Dette kan forårsage ubehag, og ubehag kan føre til frustration – det kan endda føre til modløshed, hvilket gør, at dit barn mister lysten til at cykle.

3. De beder om en pedalcykel

Det er ingen hemmelighed, at børn er påvirket af deres venner. Har du set andre børn rundt omkring i nabolaget på pedalcykler? Selvom du ikke har det, er det sandsynligt, at dit barn har det. Børn har øje for sådan noget. Hvis dit barn mestrer det grundlæggende i cykling, er vokset fra deres løbecykel størrelsesmæssigt og beder om en pedalcykel, vil de sandsynligvis være klar til et upgrade til en cykel med pedaler.