Hvorfor kan en woom-cykel betale sig?

Man kan hurtigt finde en billig cykel, der ikke koster mere end de nye skivebremser på fars mountainbike. Men det siger sig selv, at der ikke kan være tale om god kvalitet. For kvalitet har en pris.

Naturligvis skal I ikke betale overpris for en cykel. Men tænk alligevel på, at en billig cykel i sidste ende kan blive en dyr affære. Hvis de nødvendige reparationer løber op i et beløb, der er højere end selve cyklens værdi, må man spørge sig selv, om det virkelig kan betale sig. Og når man vil sælge den videre, får man heller ikke nær så mange penge for den som for en god cykel. Her fortæller vi, hvorfor du og dit barn vil have glæde af en god kvalitetscykel som en Woom-cykel i lang tid.

Børnevenlig konstruktion

woom-cykler er bygget, så de passer præcist til børns behov: lav indstigning, lavtliggende krank, korte pedalarme og lille afstand mellem pedalerne, ergonomisk sadel, højt styr, bremsegreb med indstillelig rækkevidde – for blot at nævne nogle få vigtige detaljer. Men først og fremmest er cyklerne lette. Det giver dit barn en sikker og kontrolleret køreoplevelse og – det allervigtigste – det bliver rigtig sjovt at begynde at cykle.
Desuden scorer Woom cykler point med deres mange variable indstillingsmuligheder, for eksempel kan sadlen, styret eller frempinden indstilles. Det giver mulighed for at tilpasse størrelsen, så barnet kan bruge cyklen i meget lang tid.

Megasejt design

For børnene er det uhyre vigtigt, at deres cykel ser flot ud. Her skiller woom-cyklerne sig ud, fordi der kæles for hver enkelt detalje i det tidløse og enkle design. De fem knaldfarver spreder cykelglæde og er et ægte blikfang: rød, blå, grøn, gul eller lilla – med en cykel i yndlingsfarven synes dit barn, det er endnu sjovere at cykle!

Innovativ og i topkvalitet

Her viser det sig, hvilke modeller, der har førertrøjen på. Den lave pris på nogle cykler skyldes især, at de fremstilles med dele af ringere kvalitet, der tit er billigere eller bare ikke passer til børn – de er tunge og skal tit udskiftes efter kort tid.
På woom-cykler er det eneste, der spares på, vægten. Når det gælder materialet og de enkelte komponenter, lægger Woom til gengæld vægt på topkvalitet, innovativ teknologi og naturligvis børnenes behov:

  • Stellet og forgaflen er fremstillet af aluminium i høj forarbejdningskvalitet. Hvad er fordelen ved det? Aluminium er robust, let og ruster ikke.
  • En børnecykel skal kunne holde til en del og tåle at falde ned på jorden flere gange. For at cyklen ikke bliver ridset med det samme har stellet en ridsesikker coating – flere lag lak beskytter cyklen mod beskadigelser og materialeforvitring.
  • Endvidere er alle påmonterede dele fremstillet af aluminium og coatet.
  • Skruerne er fremstillet af rustfrit eller galvaniseret stål og yderst modstandsdygtige og lette.
  • Hjulene og dækkene har stor indflydelse på cyklens adfærd under kørslen. Aluminiumhjulene er lette og udstyret med tætnede lejer. Det forhindrer, at støv og vand kan trænge ind. I kombination med de lette og letløbende profildæk fra Schwalbe kommer dit barn ubesværet og sikkert frem i landskabet.
  • Sadlen er forstærket med syntetiske kevlarfibre på hjørnerne for at forebygge revner i overfladen. Desuden har den kantbeskyttelse på siden – det forhindrer, at der kommer mærker og skrammer, hvis barnet læner cyklen op ad en ru husmur.

Alle disse komponenter er med til at gøre woom-cyklerne yderst holdbare og sikre dem lang levetid. Derfor er cyklerne også bæredygtige. For en god robust børnecykel, der kan tåle at få nogle knubs, er ikke slidt op efter den første ejer, men kan sagtens gå i arv til efterfølgere. På den måde får yngre søskende eller venner også glæde af cyklen.

Ekstremt høj gensalgsværdi

Når dit – eller dine børn – er vokset fra cyklen, kan den let sælges for 80-90% af nyprisen. Cyklernes høje kvalitet gør, at de holder til flere børn. På grund af den store efterspørgsel på en af markedets bedste børnecykler, er den nem at sælge. il glæde for børn, forældre og miljøet 🙂